Fascination About Borduur & Opdruk in Arnhem

Wiki Article

Je hebt nog geen opdracht van me,maar jouw klantgerichtheid is er een waar velen een voorbeeld aan kunnen nemen!

Ik wilde een sportshirt laten maken geïnspireerd op een 30 jaar oud shirt. Ze heeft geholpen het juiste emblem te vinden en stuurde heel snel een mooi ontwerp. De kwaliteit was erg goed, hele soepele dunne opdruk waardoor het mooi op het shirt zit.

Voor het afscheid van een persoon die heel lang de captain was van ons sportteam, als vrolijk cadeau een petje en stoel laten bedrukken en borduren.

Ook heeft ze geholpen bij het omzetten van de logobestanden om deze geschikt te maken, waardoor we voor alle stappen in het proces bij haar terecht konden. In alle opzichten een aanrader om bij haar drukwerk te laten doen.

Als u interesse heeft in één van onze producten of u heeft vragen fulfilled betrekking tot borduringen of bedrukkingen schroom dan niet om Call met ons op te nemen.

Een kant en klare prijslijst hanteer ik niet. Bij machinaal borduren is de prijs afhankelijk van het aantal steken die in het borduursel verwerkt zitten, ik kan dit pas goed bepalen wanneer we u afbeelding hebben geïmporteerd in de software, zo krijgt u een prijs op maat.

Tremendous snelle company en term naar je wensen goed geluisterd. Ik ben blij achieved de shirts die ik besteld heb!

Alweer erg tevreden over mijn geborduurde bedrijfslogo op mijn bedrijfskleding.Goed advies gegeven van de kleur van mijn symbol op de verschillende form blauwe kleur van de polo's. D & B Ontzettend bedankt!

Voordat ik uw logo borduur krijgt u altijd eerst een proef te zien. U kunt langskomen of, ik stuur u een foto of de proeflap.

Wil je ook je veiligheidskleding een eigen contact geven, dan kun je absoluut bij Borduur & Opdruk terecht. De prijs/kwaliteit verhouding is echt leading en ook het Call satisfied de eigenaresse verliep Tremendous en zeer snel.

Kies complementaire kleuren: Ik selecteer draadkleuren die goed passen bij de kleur van de kleding en je merkidentiteit.

Damaris get more info denkt echt achieved je mee waardoor het resultaat echt een meerwaarde heeft (mede door gebruik van andere borduursteekjes). Echt maatwerk dus. Ik ben in ieder geval meer dan tevreden above het resultaat.

Damaris denkt echt satisfied je mee waardoor het resultaat echt een meerwaarde heeft (mede doorway gebruik van andere borduursteekjes). Echt maatwerk dus. Ik ben in ieder geval meer dan tevreden in excess of het resultaat.

Stuur uw emblem of naam in EPS / AI of hoge resolutie jpeg satisfied u gegevens op through mijn Get hold of pagina, dan krijgt u een prijsopgave gebaseerd op uw wensen! Graag vermelden in welke grote u uw symbol of tekst geborduurd wilt hebben en om hoeveel stuks kleding het gaat.

Report this wiki page